Leren en werken Markt Hengelo

Op donderdag 7 november 2019 wordt de Leren en Werken Markt georganiseerd. Op deze markt komt alles en iedereen dat met leren en werken in Twente te maken heeft, bij elkaar. Dé kans voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, onderwijsprofessionals, UWV’s en gemeenten in Twente. Niet alleen om elkaar te ontmoeten, ook om te inspireren en te informeren. En uiteraard is Zone.college ook van de partij!

De markt vindt plaats in de Gieterij te Hengelo. Er is onder meer een loopbaanhuis, verschillende sectorpleinen en een onderwijscafé. Bezoekers krijgen hier informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden, over carrière switch-mogelijkheden en over kansrijke sectoren op de arbeidsmarkt in Twente. Daarnaast kunnen bezoekers in gesprek met opleiders, adviseurs en met werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers voor hun bedrijf.

Ook is er een speciaal programma waarin onder meer Humberto Tan in gesprek gaat met verschillende Twentse werkgevers. Mitchell Brown van BrightBrown (LinkedIN goeroe) zal zijn ervaringen delen over werken vanuit je passie.

Het is voor de eerste keer dat de Leren en werken markt in Hengelo wordt georganiseerd. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.lerenenwerkenmarkt.nl.