Bezoek ons op de Onderwijsbeurs Noordoost op 6 & 7 oktober 2023

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober is er weer in de IJsselhallen in Zwolle de Onderwijsbeurs Noordoost. Natuurlijk is ook  Zone.college weer aanwezig.

Sta jij voor je studiekeuze? Breng dan een bezoek aan deze beurs. We laten je kennis maken met onze mbo-opleidingen en vertellen je graag over de vakgebieden waar je aan de slag kunt gaan. Je vindt ons op standnummer 87.

Interessegebieden
Tijdens de Onderwijsbeurs Noordoost organiseert het Zwolse mbo ook een aantal informatiesessies over het mbo. In elke sessie staat een van de tien interessegebied centraal, zoals ‘Bouw, infra & interieur’, “Economie, administratie & dienstverlening’ en ‘Sport & veiligheid’. Zone.college verzorgt samen met SVO de sessie over ‘Natuur, voeding & dieren’.

De sessies duren ongeveer 25 minuten en geven een beeld van de beroepen in het interessegebied, de eigenschappen die je nodig hebt om succesvol te worden en welke opleidingen erbij horen. Ook geven we tips voor het maken van een juiste studiekeuze.

Programma en aanmelden
Op de website www.onderwijsbeurs.nl staat meer informatie over het programma. Je kunt hier ook je gratis e-ticket aanvragen. Wij zien je graag!

Locatie
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Parkeren is gratis