VHG Groencafé in Doetinchem

Op 24 november aanstaande organiseert Zone.college samen met de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) regio Oost het Groencafé ‘Samen voor een klimaatbewuste en groene toekomst’. Sprekers zijn onder meer Kim van Leest (De levende tuin), Nico Wissing en Albert Vliegenthart (de Vlinderstiching).

Het Groencafé is een samenwerking tussen de VHG, Waterschap Rijn en IJssel, Zone.college, Stichting Steenbreek en NLGreenlabel. Studenten van Zone.college met hun stagebedrijven, alle VHG-leden, niet leden, gemeentes uit Regio Oost (groen en klimaat ambtenaren),  woningbouwverenigingen, Steenbreek contacten en NLGreen partners uit het oosten van het land worden uitgenodigd.

Sprekers
Sprekers tijdens het Groencafé zijn onder meer Kim van der Leest, auteur van de boeken De levende tuin, het levende gebouw en het levende openbaar groen, Nico Wissing, Antoinet Looman (Waterschap Rijn en IJssel), Remko ten Brinke en Carmen Molenaar (Stichting Struikroven) en Albert Vliegenthart van de Vlinderstichting.

Het Groencafé start om 24 november om 15.30 uur in het vo-gebouw van Zone.college in Doetinchem. Het belooft een heel mooie en interessant bijeenkomst te worden. Meer informatie over onder meer aanmelden etc. volgt