Ontdek de groene beroepen tijdens de Voorlichtingsavond van Zone.college

Op donderdag 21 maart 2024 van 18.00 tot 20.00 uur opent Zone.college in Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle haar deuren voor een inspirerende voorlichtingsavond over mbo-opleidingen in de groene sector. Tijdens deze avond kunnen bezoekers kennismaken met diverse groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden over hun toekomstige carrière in de groene sector.

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan eenvoudig via het aanmeldformulier op de website.

Zone.college staat bekend om haar praktijkgerichte onderwijsaanpak. Studenten werken vanaf het begin van hun opleiding aan echte beroepsopdrachten, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Denk hierbij aan projecten gericht op duurzaamheid, biodiversiteit en voedselproductie. Tijdens de lessen en op diverse praktijklocaties ontwikkelen studenten hun vaardigheden en bouwen ze aan een solide basis voor hun toekomstige loopbaan.

Tijdens de voorlichtingsavond presenteert Zone.college diverse groene mbo-opleidingen, zoals:

· Bos- & natuurbeheer · Paardenhouderij & -sport
· Dierenartsassistent paraveterinair · Instructeur paardensport
· Dierverzorging · Sportvisserij & waterbeheer
· Geo, data & design · Teelt & technologie
· Green design · Tuin & landschap
· Groene retail · Voeding & technologie
· Groen, grond & infra · Food & lifestyle
· Hoefsmid · Wildlife


Naast informatie over de opleidingen is er ook gelegenheid om in Almelo, Doetinchem of Zwolle in gesprek te gaan met een medewerker van de HR-afdeling. Of je nu geïnteresseerd bent in vacatures bij Zone.college, inzicht wilt krijgen in de bedrijfscultuur of vragen hebt over werk en loopbaan, zij staan klaar om je te helpen. Aanmelden kan hier.

Mis deze kans niet om jouw toekomst in de groene sector vorm te geven! Meld je nu aan voor de voorlichtingsavond van Zone.college in Almelo, Deventer, Doetinchem en Zwolle op de website.

Datum: Donderdag 21 maart 2024
Tijd: 18.00 tot 20.00 uur
Locatie Almelo: Bornerbroeksestraat 348, Almelo.
Locatie Doetinchem: Gildenbroederslaan 3, Doetinchem.
Locatie Deventer: Snipperlingsdijk 2, Deventer.
Locatie Zwolle: Koggelaan 7, Zwolle.