Podcast Dierenpraat | In gesprek met Jan Vermeer

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe aflevering van serie 3 van de Podcast Dierenpraat van Zone.college op Spotify en Springcast te beluisteren. In de podcasts bespreken we verschillende thema’s binnen het werkveld Dier. Denk hierbij aan oud-studenten met een inspirerend verhaal, innovaties binnen het werkveld, activiteiten in de dierenbranche, interviews met mensen uit het werkveld en alles wat jij nog meer wil weten!

In deze aflevering gaan we in gesprek met Jan Vermeer. Jan is tegenwoordig docent, maar werkt ook als adviseur voor dierentuinen en als natuurbeschermer. Met hem praten we over zijn loopbaan van dierverzorger tot zoölogisch directeur. Hij vertelt hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen en over zijn ervaring in diverse (internationale) dierentuinen.

We plaatsen elke maand een nieuwe aflevering, wil je niets missen voeg Dierenpraat dan toe aan je bibliotheek in Spotify.

Wil je de podcast met Bram beluisteren? Open deze dan in Spotify met deze link: https://open.spotify.com/show/57nPW9FuH2ifFgS7uPqAEP

Heb je geen Spotify, dan kun je de eerste aflevering ook hier beluisteren: Springcast