Studenten Tuin & landschap bij RTV Oost

Studenten Tuin & landschap werken mee aan de actie ‘Help mijn tuin heeft tegels’ van de provincie Overijssel. De komende periode zorgen ze ervoor dat er 10 tuinen in Overijssel meer groen worden. De aftrap van deze actie komt dinsdag 17 december om 17:40 uur in beeld tijdens de uitzending ‘Het Groene Oosten’ van RVT Oost.

De actie van de provincie Overijssel maakt onderdeel uit van het programma ‘Natuur voor elkaar’. Biodiversiteit, groene schoolpleinen en meer groen in de stad zijn slechts enkele thema’s hierin, thema’s waar de opleidingen Tuin & landschap zich goed in kunnen vinden. Ze leveren daarom ook actief een bijdrage aan het groener maken van 10 voortuinen in de provincie Overijssel. Daarnaast hebben ze het ‘BiodiFestival’ bijgewoond wat in het teken stond van nut en noodzaak van biodiversiteit.

Heb je de uitzending gemist? Op zaterdagen wordt de uitzending vanaf 18.45 om het uur herhaald. Uiteraard zijn de afleveringen en losse items ook online terug te zien via www.hetgroeneoosten.nl.