Succesvolle expositie Green design trekt meer dan 320 bezoekers

Afgelopen donderdag vond de spectaculaire expositie van de opleiding Green design plaats bij Perron038 in Zwolle, en wat een succes was het! Met meer dan 320 gasten was de opkomst overweldigend. De studenten presenteerden met trots hun creaties tijdens een indrukwekkende show, waarbij prachtige wearables en adembenemende boeketten werden getoond.

Het bijzondere, oude en technische gebouw werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een inspirerende expositieruimte. Bezoekers genoten van beelden van het maakproces, sfeervolle verlichting, muziek en heerlijke hapjes en drankjes.

Het evenement bood een geweldige gelegenheid om te netwerken. We spraken met veel mensen van andere groen-scholen, bedrijven, ouders, opa’s en oma’s. Iedereen was onder de indruk van de harde werk en inzet van onze examenstudenten. Hoewel er natuurlijk wat spanning was, waren de meeste uitslagen bijzonder goed en fijn voor onze studenten.
De bijdragen van de verschillende leerjaren waren divers en creatief:

  • Leerjaar 1 maakte prachtige frameboeketten.
  • Leerjaar 2 verraste ons met indrukwekkende objecten op voet van minimaal 1.50 meter hoog.
  • Leerjaar 3 niveau 3 (examenwerk) toonde hun talent met wearables, een fotobooth, en boeketten op frame, allemaal perfect passend binnen een stijltrend van Bloemenbureau Holland.
  • Leerjaar 3 niveau 4 (examenwerk) schitterde met schitterende tafelversieringen, alternatieve bruidsboeketten, en vrijstaande objecten in de ruimte.

Kortom, de expositie was een groot succes en een ware viering van de creativiteit en het harde werk van onze studenten. We kijken nu al uit naar volgend jaar!