Zone.college met GMEC op de Inspiratieroute

Van 6 t/m 11 februari kunnen wandelaars een gratis inspiratieroute circulaire economie volgen in het centrum van Zwolle. De interactieve audioroute loopt tussen 10.00 en 17.00 uur langs goede voorbeelden van hergebruik in de stad Zwolle. Er is te zien hoe lokale en regionale bedrijven, makers, kunstenaars en scholen hun krachten bundelen om tot vernieuwende producten en diensten te komen. De Inspiratieroute toont allerlei duurzame circulaire projecten uit Zwolle en de regio. Het doel is te inspireren en te motiveren zélf meer circulair te gaan leven en werken.

Op maandag 6 en zaterdag 11 februari maken wandelaars van de route kennis met initiatiefnemers, makers en organisaties. Studenten van diverse opleidingen showen hun circulaire projecten. Gaandeweg blijkt hoeveel er eigenlijk al wordt ondernomen in de stad en in regio Zwolle. Lopers ervaren hoe ze zelf het verschil kunt gaan maken door circulair te gaan denken, leven en werken.  Zone.college is op maandag aanwezig met de GMEC en laat de wandelaars kennismaken met verschillende thema’s rondom innovatie, techniek en duurzaamheid.

Hoe werkt het?   
Een papieren flyer met de wandelroute kunnen wandelaars afhalen bij het startpunt van de route onder de Sassenpoort. Ook is de route plus meer informatie te vinden op www.visitzwolle.com. De Inspiratieroute circulaire economie is een combinatie van live en online; wandelaars krijgen aanvullende informatie te horen via hun mobiele telefoon. Op de website staat vanaf 5 februari een downloadknop voor de bijbehorende audiotour. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Meer weten?
Alle informatie over de route vind je op www.weekvandecirculaireeconomie.nl