Green Projects

Green Projects is het studentenbedrijf van Zone.college Zwolle waar particulieren, organisaties en instellingen terecht kunnen voor diverse werkzaamheden in de groene ruimte. Het bedrijf wordt gerund door studenten van de mbo-opleidingen Tuin & Landschap en Bos- en natuurbeheer. Doordat verschillende opleidingen bij het project zijn betrokken is het bedrijf breed georiënteerd. Van advies tot aanleg en van tuinen tot grote bospercelen; Green Projects kan voor iedereen wat betekenen.

Een echte onderneming

Green Projects is opgericht om studenten ervaring op te laten doen in een echte onderneming. Studenten uit verschillende leerjaren en van verschillende niveaus maken deel uit van het studentenbedrijf. Het bestuur bestaat uit vijf personen uit het laatste leerjaar (niveau 4) van de betrokken opleidingen. Het bestuur is verantwoordelijk voor uitvoer, planning, financiën en marketing & communicatie. Elk bestuurslid heeft zijn eigen portefeuille. De overige studenten van niveau 4 vervullen de functie van werkvoorbereider. Het uitvoeren van de werkzaamheden wordt gedaan in samenwerking met leerlingen van niveau 2 en 3.

Green Projects biedt deze vakmensen van de toekomst de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast is het doel om de studenten gedurende hun opleiding goed voor te bereiden op hun Proeve van Bekwaamheid (praktijkexamen). Deze Proeve van Bekwaamheid wordt ook uitgevoerd bij projecten van Green Projects.

Nieuwsgierig naar Green Projects?

Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar greenprojectszwolle@zone.college.