Groene DoeDagen Almelo

Op woensdag 29 en donderdag 30 november zijn er de Groene DoeDagen in Almelo. Een actieve manier om zelf te ervaren wat je kunt doen in het Vmbo Groen en Het Groene Lyceum. Je kiest zelf aan welke activiteiten of workshops je meedoet. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. De Groene DoeDagen zijn speciaal voor leerlingen van groep 8.

Tijdens de Groene DoeDagen loop je aan de hand van een duidelijke plattegrond door de school en kun je meedoen aan mooie en uitdagende opdrachten. Wat te denken van zelf fruitpizza’s maken of virtueel rijden op een trekker? Of aan de slag met het maken van een voerkaart of met het werken met een microscoop? Op de Groene DoeDagen kan het allemaal (en meer)! Onze collega’s en leerlingen wijzen de weg als er vragen zijn en natuurlijk is er bij de activiteiten ook begeleiding aanwezig.

Aanmelden met de hele klas
Aanmelden voor de Groene DoeDagen verloopt in principe via de basisschool. Jouw docent kan de hele klas (groep 8) aanmelden. Samen komen jullie dan op 29 of 30 november naar Zone.college Almelo. De basisscholen ontvangen hiervoor een speciale uitnodiging.

Individuele aanmelding
Doet jouw basisschool niet mee aan de Groene DoeDagen? Maar wil je wel graag kennismaken met ons Vmbo Groen of Het Groene Lyceum? Dat kan! Op woensdag 29 november hebben we voor individuele leerlingen een apart programma. Je komt dan op eigen gelegenheid naar Zone.college Almelo. Een ouder/verzorger mag met je meelopen. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Kun je niet naar onze Groene DoeDagen komen? Noteer dan de open dag 24 januari in je agenda!

Zone.college Almelo | Groene DoeDagen 2023 | 29 & 30 november | Kom jij ook?