‘Het Voorlichtingsgesprek’ op dinsdag 11 juni bij Zone.college

Voor iedereen die na de zomer een mbo-opleiding of een branche-opleiding wil volgen voor een baan in de groene sector, organiseert Zone.college ‘Het Voorlichtingsgesprek’. De avond vindt plaats op dinsdagavond 11 juni van 18.00 tot 20.00 uur bij Zone.college in Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Docenten en studieadviseurs staan klaar om uitgebreide informatie te verstrekken over de diverse opleidingsmogelijkheden. Aanmelden kan hier.


Leren én werken
De avond is zeker ook interessant voor jongeren en volwassenen die overwegen om leren en werken te combineren. De meeste mbo-opleidingen zijn in deeltijd te volgen, zodat je tegelijkertijd ook kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen zoals Teelt & technologie, Food & lifestyle, Green design of Geo, data & design.

 

Herbert de Witte, opleidingsadviseur bij Zone.college, benadrukt: “We bieden diverse opleidingstrajecten aan waarbij werken en leren hand in hand gaan. Zo zijn er BBL-opleidingen, branche-opleidingen en cursussen. Het combineren van leren en werken is voor velen een aantrekkelijke optie. Niet alleen vanwege de financiële aspecten, aangezien je bij veel opleidingstrajecten een betaalde baan en dus inkomen hebt, maar ook vanwege de directe toepasbaarheid van de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk. Voor degenen die het beste leren door te doen, is dit een groot pluspunt.”

Omscholen naar een baan in het groen
Op 11 juni is er in Zwolle en Almelo ook een informatiebijeenkomst van de branche-opleiding Aankomend Hovenier VHG. In Zwolle is daarnaast ook een informatiebijeenkomst voor Medewerker Boomkwekerij Talentboom. Deze praktijkgerichte opleidingen zijn ideaal voor mensen die een carrièreswitch willen maken naar het groene vakgebied.

Aanmelden voor een voorlichtingsgesprek
Kijk op onze website voor meer informatie over de opleidingen en het programma op 11 juni. Aanmelden voor ‘Het Voorlichtingsgesprek’ kan hier.