'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 20 juni

Voor iedereen die na de zomer een mbo-opleiding of een branche-opleiding wil volgen voor een baan in de groene sector, organiseren we ‘Het Voorlichtingsgesprek’. De avond vindt plaats op dinsdagavond 20 juni bij Zone.college in Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle. Docenten en studieadviseurs zijn hier aanwezig voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden. 

Leren en werken
De avond is zeker ook interessant voor jongeren en volwassenen die erover denken om leren en werken te combineren. Veel van onze mbo-opleidingen zijn in deeltijd (leren en werken) te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Paardensport, Teelt & technologie, Green design of Geo, data & design.

“We hebben diverse opleidingstrajecten waarbij werken en leren tegelijkertijd het uitgangspunt is. Zo zijn er BBL-opleidingen, branche-opleidingen, Switch-trajecten en cursussen”, aldus Herbert de Witte, accountmanager bij Zone.college. “Leren en werken tegelijkertijd is voor veel mensen een goede optie. Niet alleen financieel, omdat je bij veel opleidingstrajecten een betaalde baan en dus inkomen hebt. Maar ook omdat je de kennis en vaardigheden die je tijdens het traject leert vaak direct in de praktijk kunt toepassen. Voor iedereen die beter leert door te doen dus een pluspunt.”

Omscholen naar een baan in het groen
Op 20 juni is er in Almelo, Doetinchem en Zwolle ook een presentatie over de branche-opleiding Aankomend Hovenier VHG. Deze praktijkgerichte avondopleiding is ideaal voor mensen die zich willen laten omscholen.

Aanmelden voor een voorlichtingsgesprek
Kijk hier voor het programma van 20 juni en meld je aan.